Welkom op de pagina van groep 1/2

Dit jaar heeft onze groep twee juffen.
Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Jolanda in de groep en op donderdag en vrijdag juf Karin.

Telefonische bereikbaarheid:
Wij verzoeken alle ouders en verzorgers vriendelijk alleen in dringende noodgevallen gedurende lestijden te bellen.
De beste tijden om een boodschap door te geven, zijn ‘s ochtends tussen 08.00 en 08.15 uur en natuurlijk na schooltijd vanaf 14.15 uur.
Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Groepsnieuws

Na de kerstvakantie starten we met het thema “gezondheid” van Kleuterplein.
Eerst natuurlijk het woordweb: wat weten de kinderen allemaal al, wat hoort er allemaal bij ziek zijn en wat is juist gezond.

De letter “a”

Dit keer staat de letter “a” centraal. We gaan hier weer allerlei (zoek)spelletjes mee doen.
U kunt hier ook thuis mee aan de slag: Benoem de woorden waarin je de “a” hoort.
Denk aan tas, jas, hand, krant, bal, kat, patat etc.

Lied
We gaan  het lied “ziek” leren van de methode Kleuterplein.

• Zou u in de luizenzak van uw kind een verschoning willen doen?
    Bij ongelukjes kunnen wij ze voorzien van schone kleding.
    Graag een broek, shirt, onderbroek en sokken.
  • Iedere maandag ochtend mogen de kinderen geld meebrengen voor ons Goede Doelen Project.
    Wij steunen het project “Kinderen van Kenia”. Van ons geld worden spullen voor school gekocht.

Klassenwerk

Aan het einde van dit thema kunt u weer in de klas komen kijken. Wij houden u via de app op de hoogte.