Welkom op de pagina van de verkeerscommissie

Ingrid van Pelt * Suzan van den Hoven * Marije de Bruijn  * Dinie Martinus * Joyce van den Berg * Saskia van Alphen * Renate van Gils

• CBS de Brug behoudt het BVL label (Uitleg Brabants Verkeersveiligheidslabel). Om dit label te behouden worden er een aantal eisen gesteld. Die eisen zijn onder andere: het bezit van een activiteitenplan (wat gaan we het komende jaar voor verkeersgerelateerde activiteiten organiseren). Daarnaast is het belangrijk dat er genoeg aandacht wordt besteed aan verkeerslessen, niet alleen in de klas, maar ook in de praktijk als we met de leerlingen te voet of op de fiets ergens naar toe gaan.

Terugkerende activiteiten zijn onder andere:
* De actie: De scholen zijn weer begonnen  * Fietsverlichtingsactie met de campagne; Laat je zien. * Fietscontrole van groep 7 en 8 voor het praktisch verkeersexamen  *  Pleintje Verkeer  * De Loopbus  * Dode Hoekproject  *  Op zoek naar verkeerstekens    Streetwiseproject van de ANWB   * Skate-Clinic

Nieuws/ overzicht activiteiten

Hier vindt u het activiteitenplan-bvl-schooljaar GGA .
Hier vindt u de verkeersregels rondom de school.
Hier vindt u het vervoersprotocol CBS De Brug.
Hier vindt u de route (Waspik) van het verkeersexamen.

Hier vindt u de Regels kiss en ride zone mei 2018.

Heeft u interesse om de verkeerscommissie te komen versterken?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de leden.