Wilt u uw zoon of dochter aanmelden?

Na de kennismaking ontvangt u een informatiepakket. Daarin zijn o.a. opgenomen het aanmeldingsformulier en het entreeformulier. Deze formulieren zijn ook te downloaden vanaf deze pagina.

Nadat het aanmeldingsformulier is ingeleverd, ontvangt u binnen zes weken een schriftelijke bevestiging dat uw zoon of dochter welkom is. Ook wordt hierin vermeld in welke groep uw zoon of dochter wordt geplaatst.

Enkele weken voordat uw zoon of dochter 4 jaar wordt mag hij/zij komen ‘oefenen’. U kunt hierover een afspraak maken met de groepsleerkracht.

Het entreeformulier kunt u inleveren op de eerste schooldag van uw zoon of dochter.

Wordt je kind in het komende schooljaar 4 jaar en heb je nog geen keus voor een basisschool gemaakt? En je zou graag meer informatie over onze school willen hebben? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.