Welkom op de pagina van groep 5/6

Welkom op de pagina van groep 5/6!
Op maandag t/m vrijdag is juf Marije in de klas.

Op maandag is juf Karin aanwezig voor extra ondersteuning.Op dinsdag en donderdag is juf Berit aanwezig voor extra

ondersteuning.

Onze groep heeft 11 kinderen in groep 5 ; en 14 kinderen in groep 6.
Nova, Jorg, Kane, Senna, Lieke, Daisy, Victor, Lisa, Stijn, Xuan Xuan, Maud.
Liz ,Bram, Emma, Evi, Siem, Reza, Shamara, Dani, Sanne, Bram, Rosa-Lynn, Jayden, Olivier en Nicole.

Telefonische bereikbaarheid:
Wij verzoeken alle ouders en verzorgers vriendelijk alleen in dringende noodgevallen gedurende lestijden te bellen.
De beste tijden om een boodschap door met geven,  zijn ‘s ochtends tussen 08.00 en 08.15 uur en natuurlijk na schooltijd vanaf 14.15 uur.
Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Woordentrainer

Klik hier voor de Woordentrainer.

Huiswerk

Spreekbeurtenrooster

Huiswerk:

Als huiswerk krijgen de kinderen steeds op donderdag een blad mee naar huis die zij de donderdag daarna moeten inleveren.

Tafels:

Het is belangrijk dat de kinderen de tafels blijven oefenen. Ze hebben ze in de toekomst keihard nodig bij allerlei soorten sommen!!

Lezen:

Het is van groot belang dat uw kind leest, veel leest!! Door het vele lezen vergroten ze hun techniek maar ook hun woordenschat.  Ook is het voor een kind in groep 5 nog heel fijn als u zelf  voorleest. Dit is erg gezellig en hiervan leren ze ook veel en behouden ze hun leesplezier!