MR

De medezeggenschapsraad is een wettelijk ingestelde raad die elke school hoort te hebben. Deze bestaat uit leerkrachten en ouders. Via de medezeggenschapsraad zijn ouders en personeel betrokken bij het schoolbeleid. Over verschillende onderwerpen praat de MR mee.

Voor een aantal onderwerpen moet de school advies of instemming vragen aan de medezeggenschapsraad voordat een besluit genomen wordt. Daarmee is de medezeggenschapsraad een belangrijke manier om mee te praten over het beleid op school. Onderwerpen die tijdens een MR-vergadering aanbod komen zijn bijvoorbeeld: het schoolplan, het formatieplan, het zorgplan, personeelsbeleid en de vakantieplanning. U leest hierover meer in het MR reglement.

De MR op onze school bestaat uit vier leden: twee ouders en twee leerkrachten, gekozen voor een periode van vier jaar. Bovendien is er een onafhankelijke voorzitter. Deze heeft géén stemrecht. Iedere ouder kan zich beschikbaar stellen als kandidaat.

De huidige samenstelling van de MR

• Oudergeleding: Barbet Floors (secretaris)
  • Voorzitter; vacant
  • Personeelsgeleding: Karin van Drongelen, Jonandy Verkooijen

De MR vergadert zes keer per jaar, waarvan tweemaal samen met het Dagelijks Bestuur/Intern Toezicht. De vergaderingen zijn (deels) openbaar. Als u wilt mag u aanwezig zijn. Zijn er vragen of zaken die u wilt inbrengen in de MR dan horen wij dit graag via emailadres . Notulen van de MR-vergadering zijn openbaar en te vinden onder aan deze pagina.

Vergaderdata in schooljaar 2020/2021

• 7 oktober 2020
  • 11 november 2020
  • 20 januari 2021
  • 31 maart 2021
  • 7 april 2021
  • 19 mei 2021

Word je kind in het komende schooljaar 4 jaar en heb je nog geen keus voor een basisschool gemaakt? En je zou graag meer informatie over onze school willen hebben? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.