Verlengd aanbod

Wij bieden ook een verlengd aanbod na schooltijd.

KunstLokaal

Op dinsdagen kun je na schooltijd meedoen met de verrassend leuke workshops die worden aangeboden door het Kunstencentrum. Deze vinden plaats in den Bolder. De workshops zijn gericht op jouw talentontwikkeling en je leert allerlei nieuwe dingen. 

Inschrijvingen lopen via het Kunstencentrum. Kinderen die hieraan mee willen doen worden onder begeleiding naar den Bolder gebracht,

Sport na School op donderdag

Op donderdag kun je na schooltijd van 15.00 - 16.00 u meedoen aan Sport na School. De school heeft op donderdag Sportcentrum Waspik gehuurd en zal daar een Sport- en Spelmiddag organiseren voor alle kinderen die dat leuk vinden.

De kinderen die hieraan mee willen doen worden van 14.15 uur tot 14.45 uur door de school opgevangen. Onder begeleiding worden de kinderen naar de sporthal gebracht en daar neemt de buurtsportcoach (BSC) de begeleiding over. De BSC zal, wellicht (als er voldoende animo is) samen met CIOS (sport) stagiaires, een gevarieerd aanbod van sport- en spelactiviteiten organiseren.

Sport na School wordt in blokken van vakantie tot vakantie gegeven. Om hieraan mee te doen, vragen wij een eigen bijdrage van € 3,50 per week. Afhankelijk van het aantal weken zal een totaalbedrag opgesteld worden.

Ons naschoolse aanbod is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk!

Rondkijken op onze school?

Wordt je kind in het komende schooljaar 4 jaar en heb je nog geen keus voor een basisschool gemaakt? En je zou graag meer informatie over onze school willen hebben? Bekijk dan de virtuele rondleiding en maak een afspraak voor een rondleiding in onze school.

Bekijk de virtuele rondleiding

Onderwijs bij CBS De Brug

Een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen

Individuele aandacht door kleinschaligheid

Leerlingen behalen uitstekende resultaten

ContinuActief rooster en verlengde schooldag