Kennismaken

Kennismaking met nieuwe leerlingen en hun ouders vindt in eerste instantie plaats middels een rondleiding op school. De nieuwe leerlingen en hun ouders worden ontvangen door de directie. U en uw kind worden dan door de school rondgeleid om een indruk van de school te krijgen, kennis te maken met de groepsleerkracht en toekomstige klasgenootjes.

Vervolgens ontvangt u van ons een informatiepakket. Daarin vindt u onder andere een aanmeldformulier. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u uiterlijk binnen zes weken een schriftelijke bevestiging dat uw kind welkom is en in welke groep uw zoon of dochter wordt geplaatst.

Enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt mag uw kind komen oefenen, u kunt hierover een afspraak maken met de leerkracht van groep 0/1.

Voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met de school:

T: 0416 - 31 13 79
E:

Wordt je kind in het komende schooljaar 4 jaar en heb je nog geen keus voor een basisschool gemaakt? En je zou graag meer informatie over onze school willen hebben? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.