ContinuActief

ContinuActief is de naam van ons verlengde aanbod na schooltijd.

ContinuActief op dinsdag

Op dinsdagen kun je na schooltijd van 14.30 - 15.30 u meedoen met de verrassend leuke workshops die worden aangeboden. De workshops zijn gericht op jouw talentontwikkeling en je leert allerlei nieuwe dingen. Je kunt hierbij denken aan hout branden, muziekinstrument (leren) bespelen, bloemschikken, Mad Science, techniek en nog veel meer.

Workshops worden in blokken van 6 weken gegeven. Om hieraan mee te doen, vragen wij een eigen bijdrage van € 4,- per week, per blok een totaal van € 24,-.

ContinuActief op donderdag

Op donderdag kun je na schooltijd van 15.00 - 16.00 u meedoen aan Sport na School. De school heeft op donderdag Sportcentrum Waspik gehuurd en zal daar een Sport- en Spelmiddag organiseren voor alle kinderen die dat leuk vinden.

De kinderen die hieraan mee willen doen worden van 14.15 uur tot 14.45 uur door de school opgevangen. Onder begeleiding worden de kinderen naar de sporthal gebracht en daar neemt de buurtsportcoach (BSC) de begeleiding over. De BSC zal, wellicht (als er voldoende animo is) samen met CIOS (sport) stagiaires, een gevarieerd aanbod van sport- en spelactiviteiten organiseren.

Sport na School wordt in blokken van vakantie tot vakantie gegeven. Om hieraan mee te doen, vragen wij een eigen bijdrage van € 3,50 per week. Afhankelijk van het aantal weken zal een totaalbedrag opgesteld worden.

ContinuActief is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk!!

Wordt je kind in het komende schooljaar 4 jaar en heb je nog geen keus voor een basisschool gemaakt? En je zou graag meer informatie over onze school willen hebben? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.